Nice Wingo 5000

Nice wingo 5000 model katlanır bahçe kapısı motor setimiz orta yoğun kullanım için uygundur. Üç buçuk (3,5) metre uzunluğundaki kanat uzunluğu bulunan kapılarda kullanılabilir. Çift motorlu set şeklinde satılır.

Set içerisinde 2 adet sağ ve sol kanatta kullanabileceğiniz motor, engel tanıma özeliği için çift taraflı fotosel, kapı açılıp kapanırken ikaz vereceği flaşör lamba, kontrol paneli, 2 adet kumandası ve de kumanda kontrolü için kumanda alıcısı ile birlikte kit şeklindedir. Mc 800 kontrol ünitesi ile birlikte kurulumu kolaylaştırılmıştır.

Nice Wingo Servisi

Wingo 5000 motor ölçüleri ana uzunluğu 920 mm arka kapak ölçüsü 98/95 mm şeklindedir(920x98x95 h). Motor enerji girişi 230 vac’dır. Motor hızı metre / saniye olarak hesaplandığı zaman 0.013 saniyede motorunuz açıp kapanma konumuna getirebilir. Motor gücü 200 w’dur.

Wingo 5000 model motorumuzun çektiği akım ise 1,5 amper’dir. Ip seviyesi 44 olmakla birlikte sıçrayan suya karşı garanti verilmektedir. Motorun çalışma sıcaklığı ise -20 ÷ +50 dir. 1 tek motorun ağırlığı 6 kg’a eş eğer gelmektedir.

Wingo 5000 model katlanır bahçe kapısı motorumuz limit ayarları ayarlanabilme özelliğine sahiptir. Yavaş başla yavaş dur özelliği sayesinde kapı kanatlarının hızla açıp kapanma durumlarına karşı önlem almaktadır.

Otomatik kapanma süresi ayarlanabilir seviyede isteğiniz doğrultuda ölçülendirilir. Kumanda ile açıp kapanma dışında farklı özellikte olan cihazlar wi-fi sistemi, bluetooth sistemi loop dedektörü plaka tanıma gibi modüller ile eşleştirilerek kullanılabilir.

Nice Wingo 5000  elektrik kesintileri için akü bağlanarak otomatik açılıp kapanmaya devam etmesi de mümkündür. Akü dışından manuel şekilde açılıp kapanmaya da devam edilebilir.

Sağ ve sol taraf için ayrı ayrı motor üzerinde manuele alma aparatı mevcuttur. Kit içerisinde anahtarlar da teslim edilir ve bu anahtarlarla arıza veya elektrik kesintilerinizde kapı kanatlarınızı açık veya kapalı konuma istediğiniz şekilde getirebilirsiniz.

Kolay kurulumu ve estetik görüntüsü ile bulunduğunuz site, müstakil yazlık evlerinizde, konutlarınızda, iş yerlerinizde araç giriş çıkışını kontrolünü sağlamak Nice wingo 5000 kanatlı bahçe ve garaj kapısı modeli ile çok kolay hale getirilebilir.